2011-04-07
 20:13:39

Gimli motionerad, chek!

Har vart ute och kört Gimli, blev en sväng bort till lövudden och tillbaka. För er som inte har någon aning om vad det är för något så är det en sväng på en skogs väg.. Ganska tråkig och inte extremt lång.. Tar väl 45 min eller nått. Men på hemvägen så blire fart på Gimli ska ni veta! Jo minsann, han inser att livet är fantastiskt i stallet och vill gärna springa. Vilket jag använder och så kör vi på i full galopp!!
Gimli tar nämligen allt i slowmotion på bortvägen och sedan på hemvägen ökar han upp till normalfart. Inte så ovanligt eller bra egentligen. Men jag springer ju både dit och hem så spelar väl ingen roll :p

Siri och Julia följde med i vagnen. Efter allt så svampa jag av Gimlis ben och slängde på ett fleectäcke ställde honom i boxen och gav Aska, Evita och Fisen mat ute i hagen.
Det är nämligen så att alla utom Gimli och Qoriga går på lösdrift. Gimli har gjort det hela vintern men har den senaste veckan fått stå inne som sällskap.

Filmade lite men kan inte få över den på datorn.. Så ni få helt enkelt stå ut med dom här bilderna!


Julia och Qoriga.. Här är tre av boxarna, tre normal stora och en mindre för shettisar. Den fjärde är vägg i vägg med denna del av stallet. Den är mycket större och just nu har Stina en grind som hon håller på att måla där.

Stallgången med Gimliponken.. Hemsk bild...

Ska väl filma er så ni får en större helbild av stallet.. :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: